Riona Van De Samaika

Riona is een krachtig gebouwde teef, wondermooi en kerngezond teefje, ze is prachtig van bouw, voldoende vrouwelijk, mooi in balance, ze heeft een opvallende krachtig hoofd, veel snuit met ruim lip, mooie hoeking in voor- en achterhand, reeds duidelijk voorborst, prima ribben en onder belijning, zeer goede knie en voeten, prima conditie, beste vachtstructuur, rijk aan pigment, ze heeft een mooi gangwerk en zoals het elke berner past heeft ze een heerlijk spontaan en een heel lief karakter.


13 januari 2019

Haar 1ste kennismaking met de 'show'business: 39ste Grote Prijs van Limburg in de Limburghal te Genk. Ze is nog een minor puppy. Het was een super leuke ervaring waar zoveel te beleven viel. Ze genoot van de aandacht die ze kreeg. Hier behaalde ze de 4de plaats veelbelovend.
Met dank voor de waardering van de keurmeester mevr. Nemirovsky de Alsina Patri.


01 juni 2019

42 ste Rashondenshow der Zuiderkempen. CAC Lommel. Hier liep ze haar 2de show, we hadden flink geoefend en de resultaten waar echt geweldig. Ze behaalde 1ste plaats veelbelovend in de klas Puppy. met dank voor de waardering van de keurmeester Gröschl Ferenc.

15 juni 2019

CAC Bernese Mountaindog Specialty , in de recreatie "De Hellewel" Bonheiden. Hier kon ze echter niet gekeurd worden op rang want de keurmeester had opgemerkt dat ze wat mank liep door een blessure die ze vermoedelijk had opgelopen met uit de wagen te springen. Daarom mocht ze niet deelnemen aan de 'erering' want 'daardoor zou een eventuele negatieve  prestatie en klassering' haar onrecht aandoen. Dat was echt even balen. Met dank aan de waardering van keurmeester Bosch Bas

We kregen wel een heel mooi keurverslag.