DANK U VOOR UW INTERESSE

'wij streven naar gezonde, vrolijke pupjes'


Sedert 2006 mogen wij genieten van het gezelschap van deze grote 'kanjers'.

Het begon met een kerstcadeau. Falco was de eerste pup die wij in huis namen, gekocht bij een dierenwinkel. En al gauw volgde een tweede Bernertje Gora. Al heel snel waren wij verknocht aan het ras.

Een jaartje later hadden we een heuse roedel van 5 Berner Sennenhonden. We genoten van de urenlange, heerlijke wandelingen met onze 'buddy's'. Spijtig genoeg mochten onze vrienden niet lang onder ons blijven. Het gemis en de leegte die zij achterlieten deden ons verlangen naar een eigen kennel.

De liefde voor dit ras en voor dieren in het algemeen zette ons aan om hiermee door te gaan. Aangezien wij al 17 jaar berners in onze harten sluiten kennen wij de sterkten en de zwakten van dit ras. Vandaar dat we, met deze kennel ernaar willen streven om het ras zuiver te houden en willen we werken om gezonde, vrolijke pupjes te kweken. Hierbij willen we ons behoeden voor incest/inteelt en kiezen we voor outcross combinaties.

We hadden de hoop onze droom waar te kunnen maken met onze lieve Riona van de Samaika, de start van een droom die werkelijkheid zou worden. Dit liep echter niet zoals het had moeten zijn. Echter bracht ons meisje een ander geluk. We hebben niet alleen onze kennel naar Riona genoemd, maar ook ons hondenhotel en hondendagverblijf. Zij is immers de start van onze droom en onze toekomst...... en laatst hoorde we een mooi gezegde..... 'De laatste die sterft is HOOP' en die hoop is nu onze jongste Thyscha en haar nageslacht....


Jimmy, Freya en Riona
Jimmy, Freya en Riona
onze lieverds Freya, Riona & Thyscha
onze lieverds Freya, Riona & Thyscha

Eeuwig dankbaar voor...

Freya rust zacht lieve schat; 11 jr-11mnd
Freya rust zacht lieve schat; 11 jr-11mnd

Welkom in onze roedel ......

onze deugenietjes Westa en Wynetta
onze deugenietjes Westa en Wynetta