DANK U VOOR UW INTERESSE

'wij streven naar gezonde, vrolijke pupjes'Reeds 13 jaar mogen wij genieten van het gezelschap van deze grote 'kanjers'.

Het begon met een kerstcadeau. Falco was de eerste pup die wij in huis namen, gekocht bij een dierenwinkel. En al gauw volgde een tweede bernertje Gora. Al heel snel waren wij verknocht aan het ras.

Snel daarna hadden we een heuse roedel van 5 berners. We genoten van de urenlange, heerlijke wandelingen met onze 'buddy's'. Spijtig genoeg mochten onze vrienden niet lang onder ons blijven. Het gemis en de leegte die zij achterlieten deden ons verlangen naar een eigen kennel.

De liefde voor dit ras en voor dieren in het algemeen zette ons aan om hiermee door te gaan. Aangezien wij al 13 jaar berners in onze harten sluiten kennen wij de sterkte en de zwakte van dit ras. Vandaar dat we, met deze kennel ernaar willen streven om het ras zuiver te houden en willen we werken om gezonde, vrolijke pupjes te kweken. Hierbij willen we ons behoeden voor incest en kiezen we voor outcross combinaties.

We hopen onze droom waar te kunnen maken met onze jongste telg, Riona van de Samaika, de start van een droom die werkelijkheid wordt.


Jimmy, Freya en Riona
Jimmy, Freya en Riona
onze lieverds
onze lieverds