puppy nieuws

maart 2023: W-nestje 

juni 2024: X-nestje  

Pupjes geboren op 02-06-2024

ouders:

Thyscha van 't Samaikanest
(HD A -  ED 0/0)
&
U-Vin van de Frontzate
(HD A - ED 0/0 )

 zo gaan wij te werk.

Socialisatie

Onze pupjes worden in huis geboren en blijven hier ook tot ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Tijdens deze eerste 7-8 weken worden ze daardoor met heel veel in contact gebracht: huiselijke geluiden (TV, stofzuiger, deurbel, ...), bezoekers, kinderen , volwassen honden, ...
De toekomstige baasjes van onze pupjes zijn ook steeds welkom zodat zij hun pup van in het begin kunnen leren kennen en vice versa.

Gezondheid

Een pup krijgt tijdens deze eerste weken alle nodige verzorging. Zo wordt hij meermaals ontwormd en krijgt hij de nodige inentingen. Beide ouders werden gecontroleerd op HD en ED (Heup- en Elleboogdysplasie) en we besteden ook steeds veel aandacht aan het zoeken van een juiste vader voor onze pupjes. We gaan hierbij op zoek naar gezonde honden die ook afstammen van een gezonde, langlevende bloedlijn, net zoals onze eigen honden.
We doen alles wat we kunnen om zo gezond mogelijke pupjes ter wereld te brengen.

Stamboom, DNA-attest & Europees Paspoort

Onze pupjes hebben allemaal een stamboom van Sint-Hubertus. Deze stamboom zorgt er niet alleen voor dat u zeker bent van de herkomst van je pup maar dankzij deze stamboom weet je ook dat de voorouders een stamboom hadden en dus ook de nodige gezondheidstesten gehad hebben.
Elke pup krijgt eveneens een DNA-Attest, een chip en Europees Paspoort.

Wij fokken in regel met Belgische clubs voor Berner Sennenhonden omdat gezonde, lieve, gesocialiseerde Berners hebben ook ons hoofddoel is. 

Extra

Bij het afhalen van uw pupje krijgt u een zak puppyvoer mee en wij raden u dan ook aan om zeker de eerste weken dezelfde voeding te blijven geven.
De 'nestgeur' geven we ook mee door haar/zijn  speelgoedje mee te geven. Dit geeft de pups een vorm van herkenning in hun nieuwe omgeving.

Altijd welkom

Als onze pupjes naar hun nieuwe thuis vertrokken zijn, blijft onze deur openstaan. Indien u een daguitstap/vakantie plant kan u steeds uw kanjer met een gerust hart onderbrengen in ons dagverblijf/hotel. Wij bieden een korting voor honden die bij ons werden aangekocht.  Indien u  een vraag heeft of een leuk verhaal of anekdote, aarzel dan niet om ons te contacteren. We vinden het altijd heel leuk om nieuws en foto's te ontvangen van onze kleine pupjes! Deze worden gepubliceerd in onze fotogalerij.